Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopravní studie Chodov - sever

6. 11. 2020

https://www.praha11.cz/cs/mestska-cast/doprava/koncepce-dopravy/dopravni-studie/dopravni-studie-chodov-sever.html?fbclid=IwAR3OL_ti2cbpS1n2CklThRrgt3x2m7RpU4taP4ZX0PZGNv1CoMvV0eLaoEA

Jedná se o dopravně problematickou lokalitu na území městské části Praha 11

V roce 2013 zpracovala společnost CZECH Consult, spol. s r. o. dopravní studii. Předmětem studie bylo zpracování komplexního materiálu z hlediska řešení dopravní obslužnosti v oblasti Chodov – sever, v němž byla specifikována nutná opatření ve třech časových horizontech: nutná okamžitá řešení, řešení vyplývající z výstavby, jejíž realizace se počítá v období do pěti let, a opatření, která je třeba realizovat v delším časovém horizontu v důsledku předpokládané výstavby a změn v území (nad pět let). Cílem bylo tedy vytvoření spolehlivého podkladu pro zajištění dopravní obslužnosti území všemi druhy dopravy a podkladu k uplatňování požadavků městské části při změnách v tomto území. 

ikona souboruDopravní studie Praha 11, Chodov - sever - 2013

 

 

V roce 2020 se městská část rozhodla pořídit novou dopravní studii této lokality. Dne 30.10.2020 byla odevzdána ikona souboruDopravní studie, Praha 11, Chodov – sever – 2020. Studii zpracovala spol. Atelier PROMIKA s.r.o. v říjnu 2020.

Podklady ke zpracování studie zpracoval Odbor územního rozvoje ÚMČ Praha 11 (ke stažení ikona souboruZDE).