Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rezidence Výhledy Milínská

26. 11. 2018

Záměr:

Nově navržený objekt je umístěn v ulici Milínská, cca 8 m východně od panelového bytového č. p. 2247, v místě původně navrženého objektu D.  Navržený objekt je v nadzemní části opticky rozčleněn na tři hmoty, které mají 5, 6 a 10 nadzemních podlaží. Objekt je osazen v severním svahu s převýšením 12 m. Objekt má z těchto důvodů 5 podzemních podlaží, dvě nejvyšší z nich jsou částečně určené pro bydlení, jsou v nich byty orientované k Milínské ulici. V podzemních podlažích jsou dále garáže, technické zázemí a sklepy. V objektu bude celkem 69 bytů a 1 obchod do 200 m2 prodejní plochy. Střecha garáží je řešena jako zelená intenzivní. Je navrženo 114 vázaných parkovacích stání v garážích, dále 7 návštěvnických parkovacích stání, z toho 4 na terénu v ulici Milínská a 3 přístupná v garážích. Pro obchod jsou navržena 2 návštěvnická stání na terénu v ulici Klapálkova.

Informace:

Dne 30.10.2018 obdržela MČ Praha 11 žádost o vyjádření k projektové dokumentaci. Po interním projednání bude dokumentace předložena Radě MČ Praha 11.

http://www.praha11.cz/cs/uzemni-rozvoj-a-regenerace/zamery-na-jiznim-meste/obytny-soubor-rezidence-nodom-rezidence-vyhledy-milinska.html